Με μια ματιά

maximum capacity 118 people

Καλώς ήρθατε στις εκδρομές half-day του Ζέφυρου, για μία αξέχαστη εμπειρία στο μοναδικό Κλέφτικο.

Zefiros Half Day Tours
Zefiros Half Day Tours

Ο Ζέφυρος Half Day Tours προσφέρει δύο εκδρομές ημερησίως για να εξερευνήσετε το Κλέφτικο, το πιο εμβληματικό σημείο του νησιού. Η πρωινή μας εκδρομή αναχωρεί στις 10:00  και διαρκεί μέχρι τις 14:00, ενώ η απογευματινή μας εκδρομή αναχωρεί στις 15:00  και διαρκεί μέχρι τις 19:00. Και οι δύο εκδρομές ξεκινούν από την ειδυλλιακή παραλία της Αγίας Κυριακής, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού. 

Ο κύριος προορισμός μας είναι το "Κλέφτικο", ο διάσημος όρμος απαράμηλλης ομορφιάς, με τα κρυστάλλινα νερά όπου σταματάμε για τουλάχιστον μία ώρα, ώστε να έχετε άπλετο χρόνο να κολυμπήσετε, να χαλαρώσετε και να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες. Επίσης κάνουμε μία δεύτερη στάση στον πανέμορφο κόλπο του "Γέρακα" για μισή ώρα, για ένα δροσιστικό δεύτερο μπάνιο. 

Εν πλω, μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν: νερό, παγωμένο καφέ και παγωμένο τσάι, ρακί και συνοδευτικά σπιτικά καναπεδάκια με τοπικές γεύσεις της Μήλου, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου. 

Zefiros Half Day Tours

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 40€ και 20€ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών. 
*Για βρέφη κάτω των τριών ετών δεν υπάρχει χρέωση, αλλά πρέπει να κλείσετε εισιτήριο. 

Το σημείο συνάντησης είναι ο μόλος στο δεξί άκρο της παραλίας της Αγίας Κυριακής μετά την ταβέρνα "Θαλασσόπετρα".

Μπορείτε να παρκάρετε μόλις φτάσετε στην παραλία και ο μόλος απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια.

Virtual tour of our boat

Ζέφυρος Half Day Tours

Ελάτε μαζί μας σε μία αξέχαστη εκδρομή, καθώς εξερευνούμε τα κρυμμένα διαμάντια της Μήλου. Από τις εκπληκτικές παραλίες μέχρι τα κρυστάλλινα νερά, υπάρχει κάτι για όλους! 

BOOK NOW